Aliran Kerja Cuti Hrmis at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Aliran Kerja Cuti Hrmis. Mesej aliran kerja aplikasi/mesej anda berjaya dihantar kepada penerima berikut aerjaya v l permohonan cuti ketahun hadapan dan gcr siti aisyah abdullah zainul (siti. Klik menu laman sebelum dari senarai menu di sebelah kiri skrin (ulang sehingga kembali ke laman utama) untuk keluar. Mengikut aliran kerja dalam gems peranan khusus bagi pegawai warga perkhidmatan awam setiap warga perkhidmatan awam perlu tahu dan mengenalpasti apakah. Skrin mesej aliran kerja / workflow. Selenggara aliran kerja cuti lv001 dan lv002 set pengecualian cuti cuti rehat modul pengurusan saraan faedah dan ganjaran. Bagaimana cuti luput di kira di dalam hrmis?pengiraan cuti luput dalam hrmis adalah berdasarkan kepada pekeliling perkhidmatan bilangan 7 tahun 2003 di mana cuti tahun. Penetapan aliran kerja, sila hubungi pentadbir aliran kerja aliran kerja untuk cuti tersebut belum disetkan. Laluan penghantaran penyaluran (rounting) oleh sistem hrmis memastikan maklumat dari penghantar disalurkan kepada penerima yang dikehendaki aliran kerja. Sistem hrmis dan seterusnya perlu.

Fail meja ft17
Fail meja ft17 from www.slideshare.net

Laluan penghantaran penyaluran (rounting) oleh sistem hrmis memastikan maklumat dari penghantar disalurkan kepada penerima yang dikehendaki aliran kerja. Selenggara aliran kerja cuti lv001 dan lv002 set pengecualian cuti cuti rehat modul pengurusan saraan faedah dan ganjaran. Skrin mesej aliran kerja / workflow.

Fail meja ft17

Penetapan aliran kerja, sila hubungi pentadbir aliran kerja aliran kerja untuk cuti tersebut belum disetkan. Penetapan aliran kerja, sila hubungi pentadbir aliran kerja aliran kerja untuk cuti tersebut belum disetkan. Skrin mesej aliran kerja / workflow. Selenggara aliran kerja cuti lv001 dan lv002 set pengecualian cuti cuti rehat modul pengurusan saraan faedah dan ganjaran.