Cara Kelim Karipap at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Cara Kelim Karipap. Kemudian masukkan inti dan kelim karipap tepi karipap. Video ini saya tunjukkan bagaimana cara mudah untuk kelim karipap kerana ramai yang tidak tahu bagaimana untuk kelim karipap secara senang dan kemas. 1 sudu teh garam ( secukuprasa ) 1 cawan air sejuk. Dalam penghasilan karipap, doh adalah bahagian yang paling penting. Cara siapkan & goreng karipap kentang : Jika kulit karipap tersebut rangup, rapuh dan enak, memang sedaplah kuih tersebut. Karipap pusing yang sudah siap di kelim.

CARA BUAT DOH KARIPAP DAN CARA KELIM KARIPAP..🤗resepiresepisimple
CARA BUAT DOH KARIPAP DAN CARA KELIM KARIPAP..🤗resepiresepisimple from www.youtube.com

Video ini saya tunjukkan bagaimana cara mudah untuk kelim karipap kerana ramai yang tidak tahu bagaimana untuk kelim karipap secara senang dan kemas. Jika kulit karipap tersebut rangup, rapuh dan enak, memang sedaplah kuih tersebut. 1 sudu teh garam ( secukuprasa ) 1 cawan air sejuk.

CARA BUAT DOH KARIPAP DAN CARA KELIM KARIPAP..🤗resepiresepisimple

Dalam penghasilan karipap, doh adalah bahagian yang paling penting. Jika kulit karipap tersebut rangup, rapuh dan enak, memang sedaplah kuih tersebut. 1 sudu teh garam ( secukuprasa ) 1 cawan air sejuk. Dalam penghasilan karipap, doh adalah bahagian yang paling penting.