Cara Nak Padam Akaun Facebook at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Cara Nak Padam Akaun Facebook. Bila kita padam akaun, akan hilang selamanya. Ini termasuk segala foto dan video anda yang pernah dimuat naik ke facebook. Sila ikut langkah step by step seperti di bawah. Pada laman yang terakhir, facebbok memaklumkan kepada anda bahawa akaun anda telah dinyahaktif/dipadam daripada laman. Baik, sebenarnya mudah sahaja untuk padam terus akaun facebook anda. Saya baru je padam akuan facebook lama yang tak aktif. Jika belum ada akaun facebook,. Daripada profil utama anda, klik di bahagian atas sebelah kanan facebook. Slot perkongsian, saya nak kongsi satu lagi cara bagaimana nak padam akaun facebook. Oleh itu, sebelum padam akaun mungkin anda nak buat backup untuk data anda. Cara padam / delete akaun facebook. Proses deactivate akaun facebook anda berjaya. Pilih tetapan & privasi, kemudian klik tetapan. 1 akses facebook menggunakan pc/laptop. Untuk memadam akaun anda secara kekal: Untuk padam akaun lama facebook yang tak dapat akses: Cara padam melalui profile facebook lama.

Cara Padam Akaun Facebook
Cara Padam Akaun Facebook from akupakarblog.blogspot.com

Untuk padam akaun lama facebook yang tak dapat akses: Oleh itu, sebelum padam akaun mungkin anda nak buat backup untuk data anda. Slot perkongsian, saya nak kongsi satu lagi cara bagaimana nak padam akaun facebook.

Cara Padam Akaun Facebook

Oleh itu, sebelum padam akaun mungkin anda nak buat backup untuk data anda. Ini termasuk segala foto dan video anda yang pernah dimuat naik ke facebook. Baik, sebenarnya mudah sahaja untuk padam terus akaun facebook anda. Jika belum ada akaun facebook,.