Cara Tanam Pokok Orkid at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Cara Tanam Pokok Orkid. Sediakan arang yang boleh dibeli di nurseri. Anda juga boleh menggunakan sabut kelapa,. Orkid amat popular di tanam di kalangan penggemar flora di malaysia kerana saiz, struktur dan warna bunga yang pelbagai.antara yang paling digemari oleh. Langkah pertama ialah menyiapkan tempat untuk menanam orkid pinang. Hobi ini bermula sejak 26 tahun yang lepas. Mak ana banyak bertanya tip penjagaan. Sediakan arang, kalau dikampung selalu guna sabut kelapa, batang/tunggul kayu ataupun pecahan batu bata pun boleh. Video kali ini mak ana ingin berkongsi tentang cara penanaman pokok orkid. Nah, berikut ini 5 cara menanam orkid pinang paling mudah.

MPV LANDSKAP DAN NURSERI CARA MUDAH TANAM ORKID
MPV LANDSKAP DAN NURSERI CARA MUDAH TANAM ORKID from mekarharum.blogspot.com

Anda juga boleh menggunakan sabut kelapa,. Sediakan arang yang boleh dibeli di nurseri. Orkid amat popular di tanam di kalangan penggemar flora di malaysia kerana saiz, struktur dan warna bunga yang pelbagai.antara yang paling digemari oleh.

MPV LANDSKAP DAN NURSERI CARA MUDAH TANAM ORKID

Nah, berikut ini 5 cara menanam orkid pinang paling mudah. Sediakan arang, kalau dikampung selalu guna sabut kelapa, batang/tunggul kayu ataupun pecahan batu bata pun boleh. Video kali ini mak ana ingin berkongsi tentang cara penanaman pokok orkid. Sediakan arang yang boleh dibeli di nurseri.