Contoh Borang 14 Spr at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Borang 14 Spr. (1) mukim, (2) no.lot dan (3) jenis/no.hakmilik. Selepas tandatangan di pejabat tanah, semua perkara 3 diatas dan borang 14a yang telah tandatangan hendaklah di fotostat dan di hantar ke lembaga hasil dalam. Pemilik boleh mengunakan borang proksi yang dilampirkan, jika sesuai. Semua borang 14 ini akan dibawa kepada pegawai pengurus untuk dibuat penjumlahan rasmi undi. Surat cara yang melantik seorang proksi hendaklah disimpan di alamat berdaftar perbadanan pengurusan yang. Contoh borang 14a yang lengkap. (4) bahagian tanah yang hendak dipindahmilik. Bahagian ni kena rujuk bersama geran tanah. Keputusan pengiraan undi ini akan dimasukkan ke dalam borang 14. Kalau takut salah boleh tengok betol2 panduan kat pejabat tanah, kalau nak upah orang isi, kat sana pun ada orang ambik upah isi, depa caj.

Hanya sekadar perkongsian... Dokumen Pindahmilik Tanah Borang 14A VS
Hanya sekadar perkongsian... Dokumen Pindahmilik Tanah Borang 14A VS from restumekar.blogspot.com

Surat cara yang melantik seorang proksi hendaklah disimpan di alamat berdaftar perbadanan pengurusan yang. Pemilik boleh mengunakan borang proksi yang dilampirkan, jika sesuai. Contoh borang 14a yang lengkap.

Hanya sekadar perkongsian... Dokumen Pindahmilik Tanah Borang 14A VS

Bahagian ni kena rujuk bersama geran tanah. Surat cara yang melantik seorang proksi hendaklah disimpan di alamat berdaftar perbadanan pengurusan yang. (1) mukim, (2) no.lot dan (3) jenis/no.hakmilik. Semua borang 14 ini akan dibawa kepada pegawai pengurus untuk dibuat penjumlahan rasmi undi.