Contoh Karangan Orang Yang Saya Sayangi at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Karangan Orang Yang Saya Sayangi. Walaupun keluarga saya tidak kaya, keluarga saya ialah sebuah keluarga yang gembira. Ibu saya juga bekerja sebagai seorang jururawat. Tulis sebuah karangan tentang orang yang kamu sayangi itu. Hubungan keluarga saya sangat rapat. Jenis biografi orang yang paling saya sayangi setiap insan yang hidup di muka bumi ini pasti mempunyai orang yang amat. Tulis sebuah karangan tentang orang yang kamu sayangi itu. Contoh karangan biografi guru yang saya sayangi. Yang pertama ialah ‘responsif’, iaitu sebanyak mana kebebasan diberikan, manakala kedua ialah ‘permintaan’, iaitu sebanyak mana disiplin atau hala tuju akan ditentukan. Ibu saya bekerja sebagai seorang doktor di sebuah pusat kesihatan di seksyen 7 shah alam.walaupun ibu seorang yang sibuk,ibu akan sentiasa memastikan tanggungjawab.

Contoh Karangan Orang Yang Paling Saya Sayangi Contoh Soal2
Contoh Karangan Orang Yang Paling Saya Sayangi Contoh Soal2 from contohsoal2.blogspot.com

Jenis biografi orang yang paling saya sayangi setiap insan yang hidup di muka bumi ini pasti mempunyai orang yang amat. Yang pertama ialah ‘responsif’, iaitu sebanyak mana kebebasan diberikan, manakala kedua ialah ‘permintaan’, iaitu sebanyak mana disiplin atau hala tuju akan ditentukan. Tulis sebuah karangan tentang orang yang kamu sayangi itu.

Contoh Karangan Orang Yang Paling Saya Sayangi Contoh Soal2

Jenis biografi orang yang paling saya sayangi setiap insan yang hidup di muka bumi ini pasti mempunyai orang yang amat. Tulis sebuah karangan tentang orang yang kamu sayangi itu. Ibu saya juga bekerja sebagai seorang jururawat. Walaupun keluarga saya tidak kaya, keluarga saya ialah sebuah keluarga yang gembira.