Contoh Karangan Spm Masalah Obesiti at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Karangan Spm Masalah Obesiti. Contoh karangan a+ spm dan pt3. Individu yang mengalami masalah kegemukan dan obesiti sering kesan obesity karangan spm semangat dengan stigma negatif masyarakat. Langkah mengatasi obesiti dalam kalangan masyarakat. Baca petikan dan teliti bahan grafik yang disertakan di bawah, kemudian buat satu rumusan yang panjangnya tidak melebihi 120 patah. Dalam erti kata lain, obesiti ialah badan yang tidak ideal dengan ketinggian. Obesiti dapat ditakrifkan sebagai seseorang yang mempunyai berat badan yang berlebihan. Budaya makanan yang pelbagai citarasa dan unik. Tidak harus mengambil produk pelangsingan badan. Punca masalah obesiti dalam kalangan remaja semakin merebak pada masa ini ialah. Contoh makanan tersebut adalah seperti makanan segera dan. Punca masalah obesiti dalam kalangan masyarakat.

Karangan Gejala Sosial Spm Gejala Buli Page 1 Line 17qq Com / Remaja
Karangan Gejala Sosial Spm Gejala Buli Page 1 Line 17qq Com / Remaja from boymilasa.blogspot.com

Obesiti dapat ditakrifkan sebagai seseorang yang mempunyai berat badan yang berlebihan. Contoh makanan tersebut adalah seperti makanan segera dan. Punca masalah obesiti dalam kalangan masyarakat.

Karangan Gejala Sosial Spm Gejala Buli Page 1 Line 17qq Com / Remaja

Langkah mengatasi obesiti dalam kalangan masyarakat. Tidak harus mengambil produk pelangsingan badan. Punca masalah obesiti dalam kalangan remaja semakin merebak pada masa ini ialah. Budaya makanan yang pelbagai citarasa dan unik.