Contoh Karangan Tentang Aktiviti Semasa Pkp at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Karangan Tentang Aktiviti Semasa Pkp. Namun, inilah yang wajar kita lakukan ketika ini. Hmm, banyak juga boleh dilakukan di rumah ya? Daripada terus mengadu atau merungut, apa kata kita jadikan tempoh kuarantin ini sebagai satu waktu untuk meluangkan. Dibawah adalah senarai 20 idea bagi aktiviti yang anda dan. Beberapa hari sudah pun berlalu tanpa kita sedari, akan tetapi melalui fasa ini pasti akan membuat anda tidak keruan. Saya akan bercakap tentang membersihkan rumah saya kemudian. Kami melakukan banyak aktiviti semasa pkp seperti memasak dan membersihkan rumah. Aktiviti waktu perintah kawalan pergerakan (pkp) oleh:

Ayat Aktiviti Di Tepi Pantai
Ayat Aktiviti Di Tepi Pantai from aktivitigallery.blogspot.com

Beberapa hari sudah pun berlalu tanpa kita sedari, akan tetapi melalui fasa ini pasti akan membuat anda tidak keruan. Hmm, banyak juga boleh dilakukan di rumah ya? Daripada terus mengadu atau merungut, apa kata kita jadikan tempoh kuarantin ini sebagai satu waktu untuk meluangkan.

Ayat Aktiviti Di Tepi Pantai

Namun, inilah yang wajar kita lakukan ketika ini. Kami melakukan banyak aktiviti semasa pkp seperti memasak dan membersihkan rumah. Namun, inilah yang wajar kita lakukan ketika ini. Hmm, banyak juga boleh dilakukan di rumah ya?