Contoh Liabiliti Bukan Semasa at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Liabiliti Bukan Semasa. Aset dibahagikan kepada dua jenis iaitu aset semasa dan aset bukan semasa. Senarai liabiliti bukan semasa dengan contoh. Tanggungan hutang perniagaan kepada pihak luar yang perlu dijelaskan dengan wang tunai, barang atau perkhidmatan. Mempunyai hutang jangka panjang $ 24.743 mn, liabiliti jangka panjang lain sebanyak $ 20975 mn setakat 31 st disember. *aset bukan semasa adalah aset yang dimiliki oleh perniagaan,ia boleh digunakan. Liabiliti bukan semasa adalah set liabiliti yang diambil dengan niat untuk melaksanakan capex, dan tempoh matangnya melebihi 12 bulan dari.

Contoh Liabiliti Tidak Semasa Senarai Liabiliti Bukan Semasa Lengkap
Contoh Liabiliti Tidak Semasa Senarai Liabiliti Bukan Semasa Lengkap from ms.teamaftermarket.com

Mempunyai hutang jangka panjang $ 24.743 mn, liabiliti jangka panjang lain sebanyak $ 20975 mn setakat 31 st disember. *aset bukan semasa adalah aset yang dimiliki oleh perniagaan,ia boleh digunakan. Aset dibahagikan kepada dua jenis iaitu aset semasa dan aset bukan semasa.

Contoh Liabiliti Tidak Semasa Senarai Liabiliti Bukan Semasa Lengkap

Mempunyai hutang jangka panjang $ 24.743 mn, liabiliti jangka panjang lain sebanyak $ 20975 mn setakat 31 st disember. Aset dibahagikan kepada dua jenis iaitu aset semasa dan aset bukan semasa. Mempunyai hutang jangka panjang $ 24.743 mn, liabiliti jangka panjang lain sebanyak $ 20975 mn setakat 31 st disember. *aset bukan semasa adalah aset yang dimiliki oleh perniagaan,ia boleh digunakan.