Contoh Teks Ucapan Pengerusi Majlis at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Teks Ucapan Pengerusi Majlis. Kalo ada salah dan silap harap maaf. Sebagai acara penerus bicara, majlis mempersilakan.untuk menyampaikan ucapan beliau. Pastikan anda tahu siapa yang hadir terutamanya vvip dalam majlis tersebut. Wabillahhitaufik walhidayah, wassalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatuh dan terima kasih.”selamat hari guru”. (ucapan) majlis merakamkan jutaan terima kasih.

Contoh Teks Ucapan Pengarah Program
Contoh Teks Ucapan Pengarah Program from manusia-hebat.web.app

Pastikan anda tahu siapa yang hadir terutamanya vvip dalam majlis tersebut. Kalo ada salah dan silap harap maaf. Wabillahhitaufik walhidayah, wassalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatuh dan terima kasih.”selamat hari guru”.

Contoh Teks Ucapan Pengarah Program

Wabillahhitaufik walhidayah, wassalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatuh dan terima kasih.”selamat hari guru”. Wabillahhitaufik walhidayah, wassalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatuh dan terima kasih.”selamat hari guru”. Sebagai acara penerus bicara, majlis mempersilakan.untuk menyampaikan ucapan beliau. Pastikan anda tahu siapa yang hadir terutamanya vvip dalam majlis tersebut.