Contoh Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri. 280 contoh ucapan selamat hari raya aidilfitri tahun 2022. Selamat menyambut hari raya iedul fitri 1443 h, mohon maaf lahir &. Jika jemari tak sempat berjabat, jika ada kata membakar lara, menusuk hati, semoga pintu maaf masih terbuka. Ucapan dan pantun selamat menyambut hari raya puasa. 13 april 2022 almara jati. “maaf adalah pengakuan atas kesalahan dan memaafkan adalah. Dalam bermesra mungkin terkasar bahasa. Dalam bergurau mungkin terlanjur senda, dalam berjanji mungkin. Tidak boleh diundur lagi, kecuali “saling maaf” jalain ukhuwah & kasih sayang raih indahnya kemenangan hakiki, selamat hari raya aidil fitri 1440 h. Dengan nama allah yang maha pengasih, maha penyayang, wahai yang luas ampunannya, ampunilah daku.”. Semoga allah menerima amal ibadah kita selama bulan. Koleksi ucapan dan pantun selamat hari raya aidilfitri 2022. Selamat hari raya idul fitri 1 syawal 1443 h. Tangan dihulur maaf dipinta, erat hubungan sesama kita, semoga gembira di hari yang mulia ini, salah dan silap harap. Andai langkah membekas lara, ada kata menusuk sukma, ada tingkah menoreh luka, maka maafkanlah kesilapan saya.

Under The Angsana Tree Eid alFitr عيد الفطر (Festival of Breaking Fast)
Under The Angsana Tree Eid alFitr عيد الفطر (Festival of Breaking Fast) from undertheangsanatree.blogspot.com

Tidak boleh diundur lagi, kecuali “saling maaf” jalain ukhuwah & kasih sayang raih indahnya kemenangan hakiki, selamat hari raya aidil fitri 1440 h. Ucapan dan pantun selamat menyambut hari raya puasa. Dalam bermesra mungkin terkasar bahasa.

Under The Angsana Tree Eid alFitr عيد الفطر (Festival of Breaking Fast)

13 april 2022 almara jati. 280 contoh ucapan selamat hari raya aidilfitri tahun 2022. Andai langkah membekas lara, ada kata menusuk sukma, ada tingkah menoreh luka, maka maafkanlah kesilapan saya. Jika jemari tak sempat berjabat, jika ada kata membakar lara, menusuk hati, semoga pintu maaf masih terbuka.