Doa Ampun Dosa Ibu Bapa at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Ampun Dosa Ibu Bapa. Malah, kasih sayang mereka lebih mahal dari segalanya. Allahummagh firli zunubi wa li wa lidayya warhamhuma kama rabbayani soghiro. Cucurilah rahmat kepada mereka berdua sebagaimana mereka telah mencurahkan kasih sayangnya dengan memelihara. Justeru itu, sebagai seorang anak kita. Maksud doa untuk ibu bapa: Ibu bapa adalah insan yang paling istimewa di dalam hidup kita. Maksud doa untuk ibu bapa: Allahummagh firli zunubi wa li wa lidayya warhamhuma kama rabbayani soghiro. Berilah ampun bagiku dan bagi kedua ibu bapaku serta bagi. Ampunilah dosaku dan dosa kedua orang tuaku. Doa dari surah ibrahim ayat 41. Ampunilah dosaku dan dosa kedua.

uMMiey aLa Doa untuk ibu bapa
uMMiey aLa Doa untuk ibu bapa from ummi-ala.blogspot.com

Cucurilah rahmat kepada mereka berdua sebagaimana mereka telah mencurahkan kasih sayangnya dengan memelihara. Doa dari surah ibrahim ayat 41. Allahummagh firli zunubi wa li wa lidayya warhamhuma kama rabbayani soghiro.

uMMiey aLa Doa untuk ibu bapa

Doa dari surah ibrahim ayat 41. Doa dari surah ibrahim ayat 41. Allahummagh firli zunubi wa li wa lidayya warhamhuma kama rabbayani soghiro. Allahummagh firli zunubi wa li wa lidayya warhamhuma kama rabbayani soghiro.