Doa Ku Pohonkan Lirik at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Ku Pohonkan Lirik. Di pagi syawal menjelang takbir bergema di sana sini diriku. Lirik yang khas di tulis oleh ibunda harry sendiridoa ku pohonkanharry lagu : Dulu ku alpa dalam gembira tak ku duga kini syawal tiba kini ku didalam kepiluan yang tersayang pergi dijemput tuhan. Dulu ku alpa dalam gembira tak ku duga kini syawal tiba kini ku di dalam kepiluan yang tersayang pergi dijemput tuhan. Dengarkan lagu terbaru harry khalifah, sebuah lagu raya yang berjudul doa ku pohonkan. Semoga iman taqwa kekal bersama. Ku pohonkan doa restumu agar. Lirik yang khas di tulis oleh ibunda harry sendiri. Hidup harus ku teruskan jua. Lagu ini merupakan kisah untuk ayah beliau. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda. Berikut ini lirik lagu doa ku pohonkan oleh harry khalifah. Pada yang esa aku pohonkan semoga aman tenang di sana selamat selamat hari raya maaf zahir batin di pinta selamat selamat hari raya salam lebaran di hari mulia selamat. Ku terus menuju ke pusara. Doa kami doa aku pohonkan.

Doaku pohonkanCover YouTube
Doaku pohonkanCover YouTube from www.youtube.com

Pada yang esa aku pohonkan semoga aman tenang di sana selamat selamat hari raya maaf zahir batin di pinta selamat selamat hari raya salam lebaran di hari mulia selamat. Doa kami doa aku pohonkan. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Doaku pohonkanCover YouTube

Dulu ku alpa dalam gembira tak ku duga kini syawal tiba kini ku di dalam kepiluan yang tersayang pergi dijemput tuhan. Dulu ku alpa dalam gembira tak ku duga kini syawal tiba kini ku di dalam kepiluan yang tersayang pergi dijemput tuhan. Lirik yang khas di tulis oleh ibunda harry sendiridoa ku pohonkanharry lagu : Di pagi syawal menjelang takbir bergema di sana sini diriku.