Doa Masuk Keluar Tandas at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Masuk Keluar Tandas. Tandas adalah tempat kotor yang disukai syaitan. “ dengan mengharap ampunanmu, segala puji milik allah yang telah menghilangkan kotoran dari badanku”. Ini adalah adab masuk tandas. Membaca doa masuk tandas dan doa keluar tandas adalah usaha kita untuk memohon perlindungan daripada allah daripada gangguan syaitan. Doa keluar tandas yang boleh diamalkan adalah seperti yang di atas tadi. Doa di atas dibaca apabila keluar dari tandas.

Label Doa LAMAN RASMI 5S PERPUSTAKAAN UKM
Label Doa LAMAN RASMI 5S PERPUSTAKAAN UKM from 5sperpustakaanukm.weebly.com

Doa keluar tandas yang boleh diamalkan adalah seperti yang di atas tadi. “ dengan mengharap ampunanmu, segala puji milik allah yang telah menghilangkan kotoran dari badanku”. Membaca doa masuk tandas dan doa keluar tandas adalah usaha kita untuk memohon perlindungan daripada allah daripada gangguan syaitan.

Label Doa LAMAN RASMI 5S PERPUSTAKAAN UKM

Tandas adalah tempat kotor yang disukai syaitan. “ dengan mengharap ampunanmu, segala puji milik allah yang telah menghilangkan kotoran dari badanku”. Membaca doa masuk tandas dan doa keluar tandas adalah usaha kita untuk memohon perlindungan daripada allah daripada gangguan syaitan. Doa keluar tandas yang boleh diamalkan adalah seperti yang di atas tadi.