Doa Mudah Urusan at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Mudah Urusan. “ya allah tidak ada kemudahan kecuali apa yang engkau mudahkan. Amalkan doa dimudahkan segala urusan dan dilancarkan rezekimu setiap hari. Ya tuhan kami, janganlah engkau pikulkan kepada kami apa yang tak sanggup kamu memikulnya. “ya allah, tidak ada kemudahan kecuali yang engkau buat mudah. Beri maaflah kami, ampunilah kami, dan rahmatilah kami. Dan engkau menjadikan kesedihan (kesulitan), jika engkau kehendaki pasti akan menjadi mudah.”. Sedang yang susah bisa engkau jadikan mudah, apabila engkau menghendakinya,”. Saat kamu sedang dalam kesulitan, tidak lupa baca doa dimudahkan segala urusan agar segera.

Ensiklopedia Muslim (موسوعة المسلم) Doa Permudahkan Urusan
Ensiklopedia Muslim (موسوعة المسلم) Doa Permudahkan Urusan from ensiklopediamuslim.blogspot.com

Amalkan doa dimudahkan segala urusan dan dilancarkan rezekimu setiap hari. Sedang yang susah bisa engkau jadikan mudah, apabila engkau menghendakinya,”. “ya allah, tidak ada kemudahan kecuali yang engkau buat mudah.

Ensiklopedia Muslim (موسوعة المسلم) Doa Permudahkan Urusan

Beri maaflah kami, ampunilah kami, dan rahmatilah kami. “ya allah tidak ada kemudahan kecuali apa yang engkau mudahkan. Amalkan doa dimudahkan segala urusan dan dilancarkan rezekimu setiap hari. Dan engkau menjadikan kesedihan (kesulitan), jika engkau kehendaki pasti akan menjadi mudah.”.