Doa Pengikat Kasih Sayang Kekasih at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Pengikat Kasih Sayang Kekasih. Doa pengikat kasih ( 2 ) artinya : Saya tahu dia wanita yang terbaik untuk saya tetapi sejak akhir2 ni perasaan sayang dan cinta saya. Surah thaha ayat 39 yang bermaksud: “dan aku telah melimpahkan kepadamu kasih sayang yang datang dariku, dan supaya kamu diasuh di bawah pengawasanku.”. Saya ada seorang kekasih dan kami berkawan sudah 3tahun. Dengan perantara kristus doa ini kupanjatkan, tuhan kami, amin.

Doa Pengikat Kasih Sayang Suami Isteri / Ini 2 Doa Agar Suami Setia
Doa Pengikat Kasih Sayang Suami Isteri / Ini 2 Doa Agar Suami Setia from kumpisaxh.blogspot.com

Doa pengikat kasih ( 2 ) artinya : Saya tahu dia wanita yang terbaik untuk saya tetapi sejak akhir2 ni perasaan sayang dan cinta saya. “dan aku telah melimpahkan kepadamu kasih sayang yang datang dariku, dan supaya kamu diasuh di bawah pengawasanku.”.

Doa Pengikat Kasih Sayang Suami Isteri / Ini 2 Doa Agar Suami Setia

Doa pengikat kasih ( 2 ) artinya : Saya tahu dia wanita yang terbaik untuk saya tetapi sejak akhir2 ni perasaan sayang dan cinta saya. “dan aku telah melimpahkan kepadamu kasih sayang yang datang dariku, dan supaya kamu diasuh di bawah pengawasanku.”. Saya ada seorang kekasih dan kami berkawan sudah 3tahun.