Doa Rasulullah Selepas Solat at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Rasulullah Selepas Solat. Disyariatkan bagi seorang mukmin untuk berdoa semasa solat sebagaimana disunnahkanuntuk berdoa sama ada ketika solat fardhu ataupun solat sunnah. Rasulullah saw berwirid selepas solat berdasarkan dalil di dalam hadis riwayat muslim. Biasanya selepas habis sembahyang kita disunatkan untuk bertasbih dan. Adalah kurang elok jika selepas selesai solat, kita terus bangun dan beredar tanpa diikuti wirid dan doa. Beliau berkata bahawa rasulullah pernah ditanya tentang apakah doa yang paling didengari.

Doktor Jiwa Doa Ringkas Selepas Solat
Doktor Jiwa Doa Ringkas Selepas Solat from pojipooh.blogspot.com

Beliau berkata bahawa rasulullah pernah ditanya tentang apakah doa yang paling didengari. Rasulullah saw berwirid selepas solat berdasarkan dalil di dalam hadis riwayat muslim. Biasanya selepas habis sembahyang kita disunatkan untuk bertasbih dan.

Doktor Jiwa Doa Ringkas Selepas Solat

Adalah kurang elok jika selepas selesai solat, kita terus bangun dan beredar tanpa diikuti wirid dan doa. Rasulullah saw berwirid selepas solat berdasarkan dalil di dalam hadis riwayat muslim. Beliau berkata bahawa rasulullah pernah ditanya tentang apakah doa yang paling didengari. Adalah kurang elok jika selepas selesai solat, kita terus bangun dan beredar tanpa diikuti wirid dan doa.