Doa Tak Sedap Hati at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Tak Sedap Hati. Berikut merupakan 4 bacaan doa termasuk 3 daripadanya adalah untuk ketenangan hati. Sekarang aku tengah mengalami perasaan tidak sedap hati, tapi penat aku fikir dari tadi apa yang menyebabkan aku tidak sedap. “ya allah, aku memohon kepadamu jiwa yang merasa tenang kepadamu, yang yakin akan bertemu denganmu, yang ridho dengan ketetapanmu, dan yang merasa cukup dengan. Perasaan tidak sedap hati memang aku tak suka giler. Allahumma akhrijni min dhulumaatil wahmi, wa akrimni bi nurril fahmi waf tahlii abwaabal ilmi wa zayyinil akhlaaqil.

Doa Penerang Hati
Doa Penerang Hati from www.tehokaw.com

Allahumma akhrijni min dhulumaatil wahmi, wa akrimni bi nurril fahmi waf tahlii abwaabal ilmi wa zayyinil akhlaaqil. Berikut merupakan 4 bacaan doa termasuk 3 daripadanya adalah untuk ketenangan hati. Perasaan tidak sedap hati memang aku tak suka giler.

Doa Penerang Hati

“ya allah, aku memohon kepadamu jiwa yang merasa tenang kepadamu, yang yakin akan bertemu denganmu, yang ridho dengan ketetapanmu, dan yang merasa cukup dengan. Perasaan tidak sedap hati memang aku tak suka giler. Sekarang aku tengah mengalami perasaan tidak sedap hati, tapi penat aku fikir dari tadi apa yang menyebabkan aku tidak sedap. “ya allah, aku memohon kepadamu jiwa yang merasa tenang kepadamu, yang yakin akan bertemu denganmu, yang ridho dengan ketetapanmu, dan yang merasa cukup dengan.