Gambar Gua Niah Sarawak at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Gambar Gua Niah Sarawak. Sekumpulan pakar arkeologi kini berada pada fasa pertama kajian untuk membuktikan gua niah telah didiami oleh manusia sekitar 40 ke 45 ribu tahun dahulu. The park has a size of 3,140 hectares of forest and limestone karst areas. Pada bahagian lain batu kapur yang berdekatan dengan gua niah, lukisan dinding sepanjang. It was first gazetted as a national historic monument in 1958 and on 23 november 1974 was gazetted as. Fosil wajak dianggap bersamaan ras dengan fosil gua niah di sarawak dan gua.

Gua Niah, Miri, Sarawak
Gua Niah, Miri, Sarawak from lebahjuling.blogspot.com

The park has a size of 3,140 hectares of forest and limestone karst areas. It was first gazetted as a national historic monument in 1958 and on 23 november 1974 was gazetted as. Sekumpulan pakar arkeologi kini berada pada fasa pertama kajian untuk membuktikan gua niah telah didiami oleh manusia sekitar 40 ke 45 ribu tahun dahulu.

Gua Niah, Miri, Sarawak

It was first gazetted as a national historic monument in 1958 and on 23 november 1974 was gazetted as. Fosil wajak dianggap bersamaan ras dengan fosil gua niah di sarawak dan gua. Pada bahagian lain batu kapur yang berdekatan dengan gua niah, lukisan dinding sepanjang. Sekumpulan pakar arkeologi kini berada pada fasa pertama kajian untuk membuktikan gua niah telah didiami oleh manusia sekitar 40 ke 45 ribu tahun dahulu.