Gambar Perkahwinan Nelydia Senrose at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Gambar Perkahwinan Nelydia Senrose. Pelakon popular tanah air, nelydia senrose, 24, kini bergelar isteri kepada ahli perniagaan, mohd hafez halimi abdul hamid, 35, selepas pasangan berkenaan dinikahkan. Sabtu lalu mohd hafez halimi dan nelydia senrose sah penjadi pasangan suami isteri dalam satu majlis pernikahan yang cukup indah. Pelakon nelydia senrose, sah bergelar isteri kepada mohd hafez halimi abdul hamidd hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah yang diadakan pada sabtu lalu. Pelakon nelydia senrose, sah bergelar isteri kepada mohd hafez halimi abdul hamidd hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah yang diadakan pada sabtu lalu. Pada hari ahadnya pula, majlis resepsi. Pernikahan nelydia senrose dan mohd hafez (gambar) dengan sekali lafaz, pelakon, nelydia senrose, 24, sah bergelar isteri kepada ahli perniagaan, mohd hafez halimi abdul. Menariknya pada hari majlis 'bridal shower' itu, nelydia telah membaling sejambak bunga untuk mengetahui siapa bakal berkahwin selepas dirinya.

Nelydia Senrose Kahwin Hafiz salkaa
Nelydia Senrose Kahwin Hafiz salkaa from sal-kaa.blogspot.com

Menariknya pada hari majlis 'bridal shower' itu, nelydia telah membaling sejambak bunga untuk mengetahui siapa bakal berkahwin selepas dirinya. Pada hari ahadnya pula, majlis resepsi. Pelakon nelydia senrose, sah bergelar isteri kepada mohd hafez halimi abdul hamidd hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah yang diadakan pada sabtu lalu.

Nelydia Senrose Kahwin Hafiz salkaa

Pelakon popular tanah air, nelydia senrose, 24, kini bergelar isteri kepada ahli perniagaan, mohd hafez halimi abdul hamid, 35, selepas pasangan berkenaan dinikahkan. Pernikahan nelydia senrose dan mohd hafez (gambar) dengan sekali lafaz, pelakon, nelydia senrose, 24, sah bergelar isteri kepada ahli perniagaan, mohd hafez halimi abdul. Pelakon popular tanah air, nelydia senrose, 24, kini bergelar isteri kepada ahli perniagaan, mohd hafez halimi abdul hamid, 35, selepas pasangan berkenaan dinikahkan. Menariknya pada hari majlis 'bridal shower' itu, nelydia telah membaling sejambak bunga untuk mengetahui siapa bakal berkahwin selepas dirinya.