Kata Sinonim Bahasa Melayu at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Kata Sinonim Bahasa Melayu. Sinonim ialah kata seerti atau kata yang mempunyai sama maksud. Synonym dari bahasa melayu atau persamaan kata. Sinonim kata tulis kata dalam bahasa indonesia atau bahasa inggris: Berikut ini adalah daftar lengkap sinonim melayu menurut tesaurus bahasa. Ia mempunyai keupayaan untuk menghasilkan kandungan yang sangat unik. Terdapat 2 sinonim kata 'melayu' di tesaurus bahasa indonesia. Berikut ini adalah daftar lengkap sinonim melayu menurut tesaurus bahasa. Sinonim kata melayu adalah jawi, melayu. Aa abai cuai, lalai mengabaikan melalaikan, membiarkan, mencuaikan adu beradu berlaga, bersabung,. Sinonim kata tulis kata dalam bahasa indonesia atau bahasa inggris: (linguistik) kata yang sama atau hampir sama maknanya dengan kata lain, misalnya cantik dengan indah dan cepat dengan pantas, kata seerti;

Berlawanan Kata Antonim Bahasa Melayu
Berlawanan Kata Antonim Bahasa Melayu from pictotalk.onrender.com

Sinonim kata melayu adalah jawi, melayu. Sinonim ialah kata seerti atau kata yang mempunyai sama maksud. Ia mempunyai keupayaan untuk menghasilkan kandungan yang sangat unik.

Berlawanan Kata Antonim Bahasa Melayu

Sinonim kata tulis kata dalam bahasa indonesia atau bahasa inggris: (linguistik) kata yang sama atau hampir sama maknanya dengan kata lain, misalnya cantik dengan indah dan cepat dengan pantas, kata seerti; Berikut ini adalah daftar lengkap sinonim melayu menurut tesaurus bahasa. Ia mempunyai keupayaan untuk menghasilkan kandungan yang sangat unik.