Kedai Sewa Murah Selangor at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Kedai Sewa Murah Selangor. Bandar bukit raja, klang, selangor. Limited 3rd avenue bukit raja klang shop corner ground 45x75 main road. 2735 kedai sewa mudah selangor. Lihat senarai kedai untuk untuk disewa di malaysia sebanyak 223 unit, mula dari harga rm1,400, dikemaskini pada september 2022. Pjs one apartment untuk disewa kemasukan segera! Search title only show only urgent. Cari property dengan harga terbaik sewa kedai selangor di malaysia. Cari kedai dengan pilihan lokasi, harga rumah, pelan,. 32 kedai untuk disewa di di selayang, selangor dijumpai dengan saiz binaan 450 kps, 1 bilik tidur, 1 bilik air. 114 kedai untuk disewa di di bangi, selangor dijumpai dengan saiz binaan 1440 kps, 1 bilik tidur, 2 bilik air. Cari property dengan harga terbaik kedai sewa mudah selangor di malaysia.

Rumah Kedai ( GF ) Sewa Murah Di Seksyen 7 Shah Alam, Shah Alam, Shah
Rumah Kedai ( GF ) Sewa Murah Di Seksyen 7 Shah Alam, Shah Alam, Shah from www.propertyguru.com.my

Bandar bukit raja, klang, selangor. 32 kedai untuk disewa di di selayang, selangor dijumpai dengan saiz binaan 450 kps, 1 bilik tidur, 1 bilik air. 114 kedai untuk disewa di di bangi, selangor dijumpai dengan saiz binaan 1440 kps, 1 bilik tidur, 2 bilik air.

Rumah Kedai ( GF ) Sewa Murah Di Seksyen 7 Shah Alam, Shah Alam, Shah

Pjs one apartment untuk disewa kemasukan segera! 32 kedai untuk disewa di di selayang, selangor dijumpai dengan saiz binaan 450 kps, 1 bilik tidur, 1 bilik air. 2735 kedai sewa mudah selangor. Cari property dengan harga terbaik kedai sewa mudah selangor di malaysia.