Khasiat Tomato Untuk Kulit at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Khasiat Tomato Untuk Kulit. Tomato merupakan sumber vitamin yang bagus. Bukan itu sahaja, tomato juga mengandungi vitamin. Ambil dan gosokkan pada kulit muka selama 15. Sebiji tomato mengandungi 40% daripada rekomendasi vitamin c harian. Buah tomat sebagai tanaman annual memiliki kadar. Tomato mengandungi pelbagai jenis nutrisi contohnya seperti vitamin c, a, k, b1, b2, b3, b6, mineral, antioksidan dan banyak lagi. Buah tomat sebagai produk holtikultura memberikan manfaat untuk melembapkan kulit. Khasiat tomato untuk kecantikan wajah. Cuci dan simpan dalam peti ais (tempat beku) biarkan 1 hari, ambil dan potong dua.

KHASIAT TOMATO UNTUK KULIT
KHASIAT TOMATO UNTUK KULIT from menschenskincare.blogspot.com

Khasiat tomato untuk kecantikan wajah. Sebiji tomato mengandungi 40% daripada rekomendasi vitamin c harian. Cuci dan simpan dalam peti ais (tempat beku) biarkan 1 hari, ambil dan potong dua.

KHASIAT TOMATO UNTUK KULIT

Buah tomat sebagai produk holtikultura memberikan manfaat untuk melembapkan kulit. Buah tomat sebagai produk holtikultura memberikan manfaat untuk melembapkan kulit. Ambil dan gosokkan pada kulit muka selama 15. Buah tomat sebagai tanaman annual memiliki kadar.