Klinik Jual Mc at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Klinik Jual Mc. Sebuah klinik di johor telah diarahkan untuk tutup serta merta selepas didapati melakukan kesalahan menjual mc pada harga rm10 atau rm20. Rp 125.000.008 dijual tanah di srandakan. Ini, masalah peribadi + masalah keluarga jugaklah. Jadi ambil keputusan mudah kerana masa itu jahil bab agama,dapatkan mc, kebetulan di sg petani waktu itu ada klinik yg jual mc,1 hari 4 ringgit, dua hari 7 ringgit. Dah berlaki pun, tetap susah. Double susah sebab nak buat apa2 pun hari ahad & sabtu, susah takder sapa nak. Difahamkan setiap pagi klinik tersebut. Tangerang, tangerang kota 30 mar.

Klinik jual MC diarah tutup Harian Metro
Klinik jual MC diarah tutup Harian Metro from www.hmetro.com.my

Difahamkan setiap pagi klinik tersebut. Sebuah klinik di johor telah diarahkan untuk tutup serta merta selepas didapati melakukan kesalahan menjual mc pada harga rm10 atau rm20. Jadi ambil keputusan mudah kerana masa itu jahil bab agama,dapatkan mc, kebetulan di sg petani waktu itu ada klinik yg jual mc,1 hari 4 ringgit, dua hari 7 ringgit.

Klinik jual MC diarah tutup Harian Metro

Ini, masalah peribadi + masalah keluarga jugaklah. Tangerang, tangerang kota 30 mar. Sebuah klinik di johor telah diarahkan untuk tutup serta merta selepas didapati melakukan kesalahan menjual mc pada harga rm10 atau rm20. Double susah sebab nak buat apa2 pun hari ahad & sabtu, susah takder sapa nak.