Klinik Kesihatan Muhibbah at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Klinik Kesihatan Muhibbah. Klinik kesihatan memudahkan tugas kakitangan hospital kerana telah dibantu dan disaring oleh petugas di klinik kesihatan. The closest stations to klinik kesihatan muhibbah are: Lrt muhibbah (kl1360) is 389 meters away, 6 min walk. Klinik kesihatan muhibbah mula beroperasi pada januari 2020, iaitu projek naik taraf dari klinik komuniti muhibbah. Lrt alam sutera (sj362) is 1571 meters away, 21 min walk. Klinik ini terletak di kompleks komuniti muhibbah iaitu berdekatan. Unit kesihatan ibu dan anak klinik kesihatan muhibbah di bandar kuala lumpur dengan alamat ppr kampung muhibbah, 58200 kuala lumpur, federal territory of kuala lumpur, malaysia. Pusat internet taman muhibbah, bersebelahan krt taman. Directions to klinik kesihatan muhibbah, puchong. Klinik kesihatan muhibbah, puchong driving directions.

Visitation to the Vaccination Centre at Kompleks Komuniti Muhibbah
Visitation to the Vaccination Centre at Kompleks Komuniti Muhibbah from www.teresakok.com

Unit kesihatan ibu dan anak klinik kesihatan muhibbah di bandar kuala lumpur dengan alamat ppr kampung muhibbah, 58200 kuala lumpur, federal territory of kuala lumpur, malaysia. Klinik kesihatan muhibbah, puchong driving directions. Klinik ini terletak di kompleks komuniti muhibbah iaitu berdekatan.

Visitation to the Vaccination Centre at Kompleks Komuniti Muhibbah

The closest stations to klinik kesihatan muhibbah are: Unit kesihatan ibu dan anak klinik kesihatan muhibbah di bandar kuala lumpur dengan alamat ppr kampung muhibbah, 58200 kuala lumpur, federal territory of kuala lumpur, malaysia. Klinik kesihatan muhibbah mula beroperasi pada januari 2020, iaitu projek naik taraf dari klinik komuniti muhibbah. Klinik ini terletak di kompleks komuniti muhibbah iaitu berdekatan.