Pantai Buatan Putrajaya at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Pantai Buatan Putrajaya. Sebelum ini, putrajaya ada satu pantai buatan di presint 5, berdekatan hotel doubletree by putrajaya lakeside, kompleks sukan air putrajaya dan juga marina putrajaya. Pantai buatan di putrajaya terletak berhampiran dengan pullman hotel putrajaya (kini bertukar menjadi double tree by hilton putrajaya).pantai buatan yang menghadap. Pantai floria, pantai buatan berpasir adalah tarikan terbaru di putrajaya yang terletak. Diberi nama pantai floria, ia berlokasi di persisiran floria presint 4 putrajaya. Penggemar memancing boleh juga ke sini untuk memancing di kawasan rekreasi siaran floria. Pantai floria atau sisiran floria dah dibuka untuk pengunjung mulai 1 mac 2022 2 hari lepas. Ia dikenali sebagai pantai floria disebabkan lokasinya yang terletak di tapak floria di presint 4, putrajaya. Projek pantai buatan ini sebenarnya adalah sebahagian daripada usaha.

Mdm Alejandra Amante JalanJalan Pullman Putrajaya Pastu Makan di Soul
Mdm Alejandra Amante JalanJalan Pullman Putrajaya Pastu Makan di Soul from alenewphase.blogspot.com

Penggemar memancing boleh juga ke sini untuk memancing di kawasan rekreasi siaran floria. Pantai buatan di putrajaya terletak berhampiran dengan pullman hotel putrajaya (kini bertukar menjadi double tree by hilton putrajaya).pantai buatan yang menghadap. Projek pantai buatan ini sebenarnya adalah sebahagian daripada usaha.

Mdm Alejandra Amante JalanJalan Pullman Putrajaya Pastu Makan di Soul

Pantai buatan di putrajaya terletak berhampiran dengan pullman hotel putrajaya (kini bertukar menjadi double tree by hilton putrajaya).pantai buatan yang menghadap. Projek pantai buatan ini sebenarnya adalah sebahagian daripada usaha. Diberi nama pantai floria, ia berlokasi di persisiran floria presint 4 putrajaya. Pantai floria atau sisiran floria dah dibuka untuk pengunjung mulai 1 mac 2022 2 hari lepas.