Perkahwinan Kedua Rozita Ibrahim at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Perkahwinan Kedua Rozita Ibrahim. Majlis pernikahan telah pun berlangsung diâ â. Dikenali sebagai seorang usahawanita yang tegas dan berkaliber, pengasas jamu ratu malaya yang juga kini mengusahakan rumah terapi alam yang terletak di bata. Jutaan tahniah diucapkan buat pelakon dan pengarah, raja azrey yang telah sah bergelar suami kepada rozita ibrahim dengan sekali lafaz. Tegasnya, atas dasar apa perkahwinan itu. Malah tidak cukup dengan itu, ibu aliff iaitu rozita ibrahim atau lebih dikenali sebagai bonda rozita melarang anaknya itu untuk berkahwin kali kedua. #majlisperkahwinananakrozitaibrahim #rozitaibrahimterimamenantu #rozitaibrahim #datukaliffsyukrisegala kisah dan info yang dipaparkan di sini dikumpulkan dar. Jelas usahawan, rozita ibrahim atau bonda rozita, sudah banyak hubungan terlerai walau pasangan itu saling mencintai.

Mr.Pegasus Pernikahan Gah!! Aiman & Fizah anak Pengusaha terkenal Jamu
Mr.Pegasus Pernikahan Gah!! Aiman & Fizah anak Pengusaha terkenal Jamu from www.kiflimally.com

Jutaan tahniah diucapkan buat pelakon dan pengarah, raja azrey yang telah sah bergelar suami kepada rozita ibrahim dengan sekali lafaz. Dikenali sebagai seorang usahawanita yang tegas dan berkaliber, pengasas jamu ratu malaya yang juga kini mengusahakan rumah terapi alam yang terletak di bata. Jelas usahawan, rozita ibrahim atau bonda rozita, sudah banyak hubungan terlerai walau pasangan itu saling mencintai.

Mr.Pegasus Pernikahan Gah!! Aiman & Fizah anak Pengusaha terkenal Jamu

Malah tidak cukup dengan itu, ibu aliff iaitu rozita ibrahim atau lebih dikenali sebagai bonda rozita melarang anaknya itu untuk berkahwin kali kedua. Jelas usahawan, rozita ibrahim atau bonda rozita, sudah banyak hubungan terlerai walau pasangan itu saling mencintai. Jutaan tahniah diucapkan buat pelakon dan pengarah, raja azrey yang telah sah bergelar suami kepada rozita ibrahim dengan sekali lafaz. Dikenali sebagai seorang usahawanita yang tegas dan berkaliber, pengasas jamu ratu malaya yang juga kini mengusahakan rumah terapi alam yang terletak di bata.